Σχετικά με εμάς

10 Χρόνια Ταξίδι!

Η ιστορία

Η επιχείρηση ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΤΙΝΑΣ (Kotinas Travel) λειτουργεί για δέκα και πλέον έτη προσφέροντας ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, με σεβασμό στον εγχώριο και ξένο ταξιώτη. Έχοντας την έδρα του, στην Κέρκυρα, μία από τις τουριστικές κορωνίδες της Ελλάδας από το 1950 έχει εδραιωθεί πια ως ένας από τους πιο αξιόπιστους τουριστικούς πράκτορες της νήσου.

Βασική Αρχή της Εταιρείας

Από τον δημιουργό της εταιρίας Συμεών Κοτινά και την δεύτερη γενιά της οικογένειας όπου ασχολείται ενεργότατα, έως τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας συνεργάτες, η διαχρονική θεμελιώδης αρχή της Kotinas Travel είναι: Πρώτα ο Ταξιδιώτης!

Το έμπειρο προσωπικό του γραφείου, τα ορθώς επανδρωμένα με προσωπικό λεωφορεία, προέρχονται μέσα από σοβαρή επιλογή της ομάδας του Kotinas Travel και σφυρηλατημένα από πολυετή εμπειρία εντός και εκτός Κέρκυρας.

Ολόκληρη η ομάδα είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών μας, έχοντας την ευθύνη συγκεκριμένων τομέων της εταιρίας.

Η Επιτυχία

Εργαλεία της Kotinas Travel είναι η ποιότητα και η πολυετής πείρα. Πάνω απ’ όλα πιστεύoυμε ότι κάθε ταξίδιωτική εμπειρία πρέπει να είναι κάτι καινούργιο και μοναδικό.

Η φιλοσοφία περιλαμβάνει, πέραν της παροχής ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τον συνεχή εμπλουτισμό των προσφερόμενων προϊόντων, υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων του σύγχρονου, συνειδητοποιημένου ταξιδιώτη.

Ξεχωρίζει για:

 • Το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό
 • Τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών/ συνεργατών της.
 • Τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον
 • Την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων που ικανοποιούν τις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες
  • Το όραμα μας

   Να εξελισσόμαστε συνεχώς, υλοποιώντας νέες ιδέες, αξιοποιώντας τα μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο, προς όφελος των ταξιδιωτών μας, αναδεικνύοντας την Κέρκυρα όχι μόνο ως έναν από τους παλαιότερους διεθνείς προορισμούς της Ελλάδας αλλά και ως έναν σύγχρονο τουριστικό προορισμό.

   Να διευρύνουμε τους ορίζοντες που μας παρέχει η τεχνογνωσία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένα, πιο ανταγωνιστικά και ποιοτικά τουριστικά προϊόντα στους ταξιδιώτες μας.